Wat doen de Testrijders?

Natuur & Milieu streeft naar een wereld waarin we kiezen voor slim en schoon vervoer.

Fossiele brandstoffen zorgen voor veel CO2 uitstoot, waardoor het klimaat verandert. Om het opwarmen van de aarde te beperken moet de uitstoot van CO2 omlaag. Elektrisch autodelen is een belangrijk onderdeel van de oplossing.

Ambassadeurs van elektrisch autodelen

Met het project Testrijders wil Natuur & Milieu zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met elektrisch autodelen. In samenwerking met deelnemende gemeenten en provincies kiezen we Testrijders die de ambassadeurs worden voor elektrisch autodelen in de regio. Op dit moment vind je ambassadeurs in Utrecht, Groningen en Zwolle. Als ambassadeur heb je tegen een voordelig tarief een Volkswagen e-Golf. Deze deel je minimaal 5 keer per maand met vrienden, buren, collega’s of via een online deelplatform zoals SnappCar. Op deze manier ervaren heel veel mensen op een laagdrempelige manier elektrisch autorijden en autodelen. Dat is fijn, want wist je dat 90% van de auto’s stil staat? Daarnaast delen de ambassadeurs ook hun ervaringen, zodat we nog meer mensen kunnen laten weten hoe elektrisch autodelen bevalt.

Op dit moment zijn we niet op zoek naar nieuwe Testrijders. Ben je echter een fan van elektrisch autodelen? Mail ons je verhaal en misschien publiceren we dit via het platform RijElektrisch.nl. Mail naar testrijders@natuurenmilieu.nl

 

 

 

  • Leverancier:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor

Aanbieding

50% voltooid