Testrijder worden?

Natuur & Milieu streeft naar een wereld waarin we kiezen voor slim en schoon vervoer.

Fossiele brandstoffen zorgen voor veel CO2 uitstoot, waardoor het klimaat verandert. Om het opwarmen van de aarde te beperken moet de uitstoot van CO2 omlaag. Elektrisch autodelen is een belangrijk onderdeel van de oplossing.

Testrijders

Met het project Testrijders wil Natuur & Milieu zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met elektrisch autodelen. In samenwerking met deelnemende gemeenten en provincies kiezen we Testrijders die de ambassadeurs worden voor elektrisch autodelen in de regio.

Word je geselecteerd als Testrijder, dan sluit je tegen een extra voordelig tarief een leasecontract af voor een Volkswagen e-Golf. Vervolgens deel je je auto minimaal 5 keer per maand met vrienden, buren, collega’s of via een online deelplatform zoals SnappCar. Op deze manier ervaren heel veel mensen op een laagdrempelige manier elektrisch autorijden en autodelen. Dat is fijn, want wist je dat 90% van de auto’s stil staat?

Ambassadeur van elektrisch autodelen

Als ambassadeur deel je niet alleen je auto, maar ook je ervaringen. Je denkt mee over leuke en effectieve manieren om jouw verhalen te delen via verschillende (online) communicatiekanalen en gebruikt daar ook je eigen netwerk voor. Is er een evenement in de gemeente waar over elektrisch autodelen gesproken wordt? Dan kan het zomaar zijn dat je aanschuift om mee te discussiëren.

Is de rol van Testrijder je op het lijf geschreven?

We zijn op zoek naar nieuwe Testrijders in de volgende gemeenten:

Groningen (Ten Boer en Haren)

Woon of werk je in de gemeente Groningen, Ten Boer of Haren en heb je interesse om Testrijders te worden? Vraag hier een proefrit aan, of schrijf je direct in.

Utrecht

Woon je in gemeente Utrecht en heb je interesse om Testrijders te worden? Schrijf je in via onderstaand formulier.

  • Bekijk de privacyverklaring
  • Leverancier:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor

Aanbieding

50% voltooid